понеделник, 20 ноември 2017 10:23:39
Бит Фест

35 ГОДИНИ ЛИКОВНО ТВОРЕШТВО НА ДРАГАН НАЈДЕНОВСКИ

Bitfest 2017 Admin август 25, 2017 Претходни настани Коментарите се исклучени на 35 ГОДИНИ ЛИКОВНО ТВОРЕШТВО НА ДРАГАН НАЈДЕНОВСКИ

Во организација на ДЛУБ, во Културниот центар Магаза се одржа уште еден значаен настан, исполнет со посебна енергија, емоции и уметност. Ликовниот уметник Драган Најденовски ја отвори својата јубилејна изложба по повод „35 години од ликовното творештво“. Делата говорат за големината и значењето на ова долгогодишно творештво.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-