петок, 22 септември 2017 04:55:18
Бит Фест

20.00 Гостување на „Баскер фест“ Широк сокак

Admin Bitola јуни 27, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на 20.00 Гостување на „Баскер фест“ Широк сокак
20.00 Гостување на „Баскер фест“ Широк сокак

Осмиот интернационален фестивал на улични артисти Баскерфест 2013 е дел од програмата на БИТ ФЕСТ, а негов организатор е здружението на граѓани Уан Веј кое има веќе потврдено седумгодишно искуство во организација на настани, фестивали од отворен тип, достапни за широката публика во Република Македонија. Со помош на вештината на некои од најдобрите улични артисти и музичари од светот, а истовремено и со артисти и музичари од Македонија, фестивалот ќе понуди многу улична забава каде гледачите ќе бидат исто толку активни како и артистите. Спектакл за 2013 е гостување на трупа од Италија – вертикален танц.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-