сабота, 19 август 2017 07:20:39
Бит Фест

11.00 „Мојата прикаска“ – работилница за фотографија – Фото кино клуб – Битола

Admin Bitola јуни 29, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на 11.00 „Мојата прикаска“ – работилница за фотографија – Фото кино клуб – Битола
11.00 „Мојата прикаска“ – работилница за фотографија – Фото кино клуб – Битола

Мала сала – Центар за култура
Драги Неделчевски – фотограф, со повеќе од 150 фотографии ја раскажува својата фотографска и животна приказна. „Мојата приказна“ е невообичаено патување во светот на фотографијата. Фотографијата како феномен кој последниве 180 години сосема го смени начинот на кој човекот го гледа светот околу себе, Драги Неделчевски ја доживува на свој начин. Таа му служи како средство за креативен израз, како средство за забележување на моментите кои неповратно заминуваат во историјата, како средство за коментар на сето она што не окружува.
Неговите фотографии, направени последниве 35 години, дополнети со коментари, факти, дигресии и анегдоти, фрлаат сосема ново светло на фотографијата. Оваа работилница е плод на долгогодишната соработка меѓу Фото Кино Клуб Битола и авторот на ова предавање, поучно за почетниците, интересно за поискусните, а инспиративно за сите – тоа е светот на фотографијата на Драги Неделчевски.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-