недела, 28 мај 2017 06:37:21
Бит Фест 2015
ИНСТАЛАЦИЈА НА МИНИ БИБЛИОТЕКИ ВО БИТОЛА Широк Сокак во бело Изложба на Сашо Ристевски ПОП ДИВАТА  КАЛИОПИ ГО ЗАТВОРИ ДЕСЕТТИОТ ЈУБИЛЕЕН  БИТ ФЕСТ ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА КАЛИОПИ НА ХЕРАКЛЕА КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ ДЕСЕТ ПОБЕДНИЦИ НА ЛИТЕРАТУРНИОТ НАТПРЕВАР „Си било еднаш едно дрво“ Традиционална трка на штикли на Широк Сокак Оперски концерт на солисти од камерната опера „Кирил Македонски“ Гитар Фест

ИНСТАЛАЦИЈА НА МИНИ БИБЛИОТЕКИ ВО БИТОЛА

Следејќи го трендот на современи библиотеки ни претствува посебна чест и задоволство што во рамките на БИТФЕСТ можеме да го промовираме нашиот проект „ИНСТАЛАЦИЈА НА

Широк Сокак во бело

Битолчани по петти пат имаа прилика да уживаат и забавуваат во прекрасната летна атмосфера на најградската и најпозната улица во Европа, а и пошироко, битолскиот

Изложба на Сашо Ристевски

На крајот на десеттиот јубилеен БИТ ФЕСТ 2015, битолскиот фотограф, Сашо Ристевски, имаше посебна чест и  прилика пред битолчани,  неговите верни колеги и пријатели да

ПОП ДИВАТА КАЛИОПИ ГО ЗАТВОРИ ДЕСЕТТИОТ ЈУБИЛЕЕН БИТ ФЕСТ

Енергичност, отменост, урбаност и позитивна енергија диктирана од поп дивата Калиопи, синоќа, се случи на античкиот локалитет Хераклеа во Битола. Кралицата на поп музиката во

ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА КАЛИОПИ НА ХЕРАКЛЕА

Вечерва на античкиот локалитет Хераклеа, со поп дивата и кралицата на забавната музика, Калиопи Букле, ќе се затвори десеттото јубилејно издание на битолското културно лето

КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ

Калиопи и оваа година со одлична соработка со БИТ ФЕСТ. Калиопи Букле (родена како: Калиопи Буклеска) е познат и истакнат македонски уметник, вокален интерпретатор, композитор

ДЕСЕТ ПОБЕДНИЦИ НА ЛИТЕРАТУРНИОТ НАТПРЕВАР „Си било еднаш едно дрво“

На 25 Август 2015г, во пацио на НУ Завод и Музеј Битола се одржа завршната манифестација на литературниот натпревар за млади писатели „Си било еднаш

Традиционална трка на штикли на Широк Сокак

Во Битола по четврти пат во организација на Младински културен центар, се одржа познатата „Трка на штикли“. Трката на штикли ја симболизира силата на современата

Оперски концерт на солисти од камерната опера „Кирил Македонски“

Во Народниот Театар – Битола, пред битолската публика во рамки на десеттото културно лето БИТ ФЕСТ 2015, се изведе оперскиот концерт на солисти од камерната

Гитар Фест

„Гитар фест“ или Срѓан Булатовиќ и Дарко Никчевиќ се главните виновници за уште една прекрасна концертна вечер од програмата на јубилејниот БИТ ФЕСТ 2015. Срѓан

Следно на Бит фест

ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА КАЛИОПИ НА ХЕРАКЛЕА
Posted On август 26, 2015 | Коментарите се исклучени на ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА КАЛИОПИ НА ХЕРАКЛЕА

Вечерва на античкиот локалитет Хераклеа, со поп дивата и кралицата на забавната музика, Калиопи Букле, ќе се затвори десеттото јубилејно издание на битолското културно лето БИТ ФЕСТ 2015.  Во Македонија  важи за вонсериски уметник од [...]

КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ

КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ

август 26, 2015 | Коментарите се исклучени на КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ
27 Август (Четврток) на Бит Фест

27 Август (Четврток) на Бит Фест

август 26, 2015 | Коментарите се исклучени на 27 Август (Четврток) на Бит Фест

Претходни настани

ИНСТАЛАЦИЈА НА МИНИ БИБЛИОТЕКИ ВО БИТОЛА
Posted On август 31, 2015 | Коментарите се исклучени на ИНСТАЛАЦИЈА НА МИНИ БИБЛИОТЕКИ ВО БИТОЛА

Следејќи го трендот на современи библиотеки ни претствува посебна чест и задоволство што во рамките на БИТФЕСТ можеме да го промовираме нашиот проект „ИНСТАЛАЦИЈА НА МИНИ БИБЛИОТЕКИ ВО БИТОЛА“ Со проектот даваме придонес кон развојот [...]

Широк Сокак во бело

Широк Сокак во бело

август 30, 2015 | Коментарите се исклучени на Широк Сокак во бело
Изложба на Сашо Ристевски

Изложба на Сашо Ристевски

август 30, 2015 | Коментарите се исклучени на Изложба на Сашо Ристевски

Бит Фест во медиумите

Уметникот Рамазан АЈкилич од Измир на колониЈата во Битола
Posted On август 17, 2015 | Коментарите се исклучени на Уметникот Рамазан АЈкилич од Измир на колониЈата во Битола

Со боите и зборот ја одржувам врската со родната Македонија Турскиот уметник Рамазан Ајкилич од Измир одлично зборува македонски јазик, а инспирација за сликање му се убавите македонски жени и нашиот народен фолклор. Тој вели [...]

Израелската култура на „Бит фест“

Израелската култура на „Бит фест“

август 17, 2015 | Коментарите се исклучени на Израелската култура на „Бит фест“
5-та самостојна изложба на Јадранка Главинче

5-та самостојна изложба на Јадранка Главинче

август 17, 2015 | Коментарите се исклучени на 5-та самостојна изложба на Јадранка Главинче
Музички времеплов на Тв Орбис

Музички времеплов на Тв Орбис

август 17, 2015 | Коментарите се исклучени на Музички времеплов на Тв Орбис
Се одржа манифестацијата „Музички времеплов“

Се одржа манифестацијата „Музички времеплов“

август 17, 2015 | Коментарите се исклучени на Се одржа манифестацијата „Музички времеплов“
I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-